Твърденията, че в Белия дом цари хаос, са измислица на

...
 Твърденията, че в Белия дом цари хаос, са измислица на
Коментари Харесай

Тръмп: Белият дом е добре смазана машина

 Твърденията, че в Белия дом царува безпорядък, са небивалица на медиите с подправените вести и нищо повече, сподели през днешния ден президентът Доналд Тръмп, представен от Българска телеграфна агенция.
„ Фалшивите новини… обожават да приказват за безпорядък в Белия дом, а добре знаят, че там няма безпорядък – една добре смазана машина със заменими елементи “, съобщи той в Twitter.

Причина за тази реакция на Тръмп по всяка възможност е публикация във в. New York Times, в която се твърди, че щерка му Иванка и шурей му Джаред Къшнър са изиграли централна роля в отстраняването на юриста на Белия дом Дон Макган, за което бе обявено през вчерашния ден.Те нямат „ нищо общо “ с това, отвърна Тръмп в серия от туитове, в които още веднъж назова медиите „ зложелател на народа “. 

Съобщението за отдръпването на Макган става в миг, когато следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър заплашва от ден на ден Тръмп и негови доближени, показва организация Ройтерс.

„ Адвокатът на Белия дом Дон Макган ще се отдръпна от поста си наесен, малко след одобряването (надявам се) на арбитър Брет Кавано (за член на) Върховния съд ", написа в Twitter  президентът на Съединени американски щати.

Президентът на Съединени американски щати претърпя двоен удар във връзка с близкия си кръг от съдружници този месец. Бившият шеф на предизборния щаб на Тръмп Пол Манафорт беше приет за отговорен в банкова и данъчна машинация, а някогашният му персонален юрист Майкъл Коен се призна за отговорен в данъчна и банкова машинация и в нарушение на законите за финансирането на предизборните акции, напомня Българска телеграфна агенция. 
По публикацията работи: Екип на Investor.bg
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР